Fakta om Posh

Victoria Caroline Beckham (fd Adams) föddes den 17 april 1974 i Hertfordshire i England. Hon har 2 yngre syskon, Louise och Christian. Familjen är välbärgad, pappa Tony driver en elektronikfirma som går väldigt bra. I skolan var Viccan en stillsam och skötsam plugghäst, lärarna älskade henne medan klasskamraterna var väldigt elaka. Hon mobbades för sin acne och för att hennes pappa skjutsade henne i fina bilar till skolan.

Go to fullsize image        Go to fullsize image       Go to fullsize image


När Viccan var 8 år skrev hennes mamma in henne på Jason Theatre School, en drama, sång och dansskola.
Där var Victoria varje dag och vann många fina priser. Även i den vanliga skolan gick det bra, Vic hade bra betyg och vann bland annat ett pris i matlagning.
Efter skolan försökte hon sig på olika ströjobb och gick på auditions. På en audition för filmen "Tank Girl" träffades hon och Geri "Ginger Spice" Halliwell för första gången, men det var inte förrän då Spice Girls bildades som de blev bästa vänner.
Inför släppet av första singeln "Wannabe" (som gjorde Spice Girls berömda) bantade Viccan ned sig från mullig till trådsmal. Hon har i sin självbiografi avslöjat att hon led av ätstörningar under hela tiden i Spice Girls.


Go to fullsize image       Go to fullsize image       Go to fullsize image


I Spice Girls fick Victoria representera en sofistikerad stil, hon var den tysta och fina ladyn. Hennes främsta kännetecken var de långa benen, de korta Gucci-klänningarna och de skyhöga klackarna.
1999 gifte sig Vic med David Beckham, ett bröllop som bevakades av hela världen och som tidningen OK! köpte bildrättigheterna för 14 miljoner kronor till. Några månader tidigare fick de sonen Brooklyn. Idag har de ytterligare 2 söner, Romeo och Cruz.
Då Spice Girls splittrades försökte sig Victoria på en solokarriär som gick uselt. Hon bytte senare karriär och blev designer och är idag en av världens mest hyllade stilikoner.

Go to fullsize image       Go to fullsize image       Go to fullsize image

Vic är 163 cm lång och väger 42 kilo, hon är vegetarian och aktiv pälsmotståndare. Hon pryder alla världens mode-och skvallermagasin men blir ständigt påhoppad därför att hon är för mager, och beskylls för att inte äta. Hur det är med den saken vet bara Victoria själv, men nog tycker man att hon kunde lägga på sig några kilo!


Kommentarer
Postat av: Lisa

Nu blir jag lite förvånad/förvirrad när du skriver att hon är 163 cm lång. Det har ju stått överallt i alla år att hon är 167-168 cm...



:S

2009-11-21 @ 14:25:25
URL: http://thecharmedone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0