Ofräscht, Posh!

Klicka för stor bild


När Posh besökte Japan häromåret blev hon fascinerad av befolkningens fina hy. Hon frågade vad deras hemlighet var, och fick- en ansiktscreme innehållande fågelbajs!

Victoria älskar denna creme och använder den varje dag, hon tycker att hennes hy blir fantastiskt fin och hennes acne har nästan försvunnit.

Tror ni på detta, eller är det bara en av många myter om Posh?


Fler fina bilder på Viccan



Beckhams på väg att gå till sjöss




Vic ute på stan (Här ser man klart & tydligt hur hennes fötter tagit skada av att bära så mycket högklackat)



Victoria finns på plats på de flesta av Davids matcher, så även här




Det är inte ofta man ser Viccan i uppsatt hår, men här verkar hon ha satt upp det i en hästsvans




Denna bild hittade jag men har faktiskt aldrig sett den förut, så jag tog med den


Poshs & Davids nya husdjur

Jag hörde av en kompis att Beckhams köpt minigrisar, för det är den senaste trenden i Hollywood. Har dock inte läst det själv, men om nån läser det nånstans, tipsa mig gärna om vart man kan läsa om det!


Klicka för stor bild


Familjen Beckham på flygplatsen

Här är några fina bilder från då hela familjen var ute och flög härom månaden:


Klicka för stor bild


Klicka för stor bild


Klicka för stor bild

"Jag är hälsosam!"

Hennes vikt har varit en följetong i 10 år och Posh tycker att det är patetiskt att alla hakar upp sig på hur smal hon är. Hon fick utstå mycket kritik för sin tunna figur under modeveckan i New York och efter sitt gästframträ-
dande i "American Idol". Posh har erkännt att hon led av ätstörningar under tiden i Spice Girls men förnekar bestämt att hon skulle lida av det nu. Istället hävdar hon att hon äter hälsosamt och att den magra figuren beror på allt hennes jagande efter sönerna. "Om jag inte skulle ha ätit på 10 år som tidningarna påstår så skulle jag varit väldigt hungrig" kommenterade hon. "Det är skillnad på att vara anorektisk och på att ha kontroll".
Dietisterna har dock en annan uppfattning; de anser att man inte kan vara så smal som Vic naturligt, och att hennes kontroll över maten är farlig. Under modeveckan fick hon modellerna på catwalken att se mulliga ut i jämförelse.

View Image
 
 Bredvid de andra fotbollsfruarna
 ser Victoria ut som ett
 vandrande skelett


Snygga kläder Viccan haft:

       



Victoria Beckham hämnas på David Beckham!







Detta var bara några få av alla kläder hon haft på sig som varit snygga.. Annars skulle bilderna ta upp hela bloggen!


OCH NÅGRA INTE SÅ SNYGGA KLÄDER HON HAFT PÅ SIG:






victoria-beckham_1451



Posh känner sig osexig

David och Victoria Beckham

"Jag vet att jag inte är sexig" har Posh nyligen sagt. "David är den snygge av oss." Posh sade även till ett brittiskt magasin att hon inte tror att män tycker att hon är sexig.
Självförtroende är något Viccan inte verkar vara bortskämd med, trots världens sexigaste man till make, miljontals fans världen över samt miljarder på banken. I dokumentären "The real Beckhams" från 2004 frågar hennes mamma irriterat varför hon alltid nedvärderar sig själv. Detta efter att Vic fällt kommentaren: "Jag vet vem jag skulle välja om jag var David", angående en fotomodell som David påstås haft en affär med.
Kanske Victoria skulle prova att gå upp några kilo och skaffa lite kött på benen så skulle säkert fler män tycka att hon var sexig!?
Någon som dock verkar tycka att Posh är sexig är Robbie Williams. Han har flera gånger sagt att han vill ligga med Victoria. Och fotomodellen tillika Viccans kompis Liz Hurley har sagt att hon skulle försöka ha sex med Posh om hon var en man.


Victorias bästa bilder med Spice Girls

Spice Girls























Posh-lookalikes

Här kommer lite bilder på några Victoria Beckham-lookalikes:


... Victoria Beckham Lookalikes         Victoria Beckham Lookalike ...       ... Victoria Beckham lookalikes






Är de lika eller inte? Vad tycker ni? Vem är mest lik?

Anna Anka dissar Posh




Stjärnan från "Svenska Hollywoodfruar", Anna Anka, har sagt att Posh är en riktig bitch. Enligt Anna befann de sig i samma butik i Hollywood samtidigt då Anna blev vittne till hur Posh skrek åt expediten och betedde sig allmänt bortskämt åt då hon inte hade några pengar på sitt kreditkort.
Posh har tidigare sagts svurit åt butikspersonal hemma i England under Spice Girls-tiden; första gången då hon ombads flytta sig och sina autografjägare för att de blockerade kön, andra gången ska hon ha fått utbrott över en "falsk" David Beckham-autograf. Den senare gången fick hon betala 60 000 kronor i skadestånd åt butiksägaren.
Har Anna rätt: är Posh en riktig bitch? Eller är det Anna som är bitchen? Är Anna avundsjuk på Posh?


Anna Anka satt på en planka ...              Victoria Beckham


Posh betalade systerns bröllop



När Victoria Beckhams syster Louise Adams gifte sig nyligen, betalade Posh hela kalaset som gick på 600 000 kr.
Louise fick även en specialdesignad brudklänning signerad Wera Wang.
Victoria och Louise har alltid stått varandra nära; Louise har hängt med Viccan på en rad olika kändisfester och premiärer. Inför Brit Awards 2003 köpte Vic även ett par silikonbröst åt Louise.
Självaste Victoria & David Beckhams bröllop 1999 gick på 14 miljoner kronor.

Allas vår Posh ska även göra en av rösterna i den tecknade filmen "Madagaskar 3".


Geri & Posh

Jag tycker att Geri Halliwell och Posh är otroligt fina ihop. Vad tycker ni? Här kommer lite bilder på bästisarna:


View Image       View Image


       View Image           View Image

              
              Pulchna Geri Halliwell i szczupła Victoria Beckham          View Image
         

            
View Image
             


Posh in all her glory

Hittade lite ovanliga bilder på Viccan:








View Image


Go to fullsize image


View Image


Go to fullsize image


Go to fullsize image


Rösta fram snyggaste stilen!

Go to fullsize image                 Go to fullsize image                 Go to fullsize image              Go to fullsize image

Som Spice Girls-                Långt svallande              Busig i kort                     Tillbaka till page och med
medlem och med               hår och ned-                   sängkammar-                 jättemeloner
åtminstone lite                  bantad i designer-         rufs
former på                          klänning
kroppen, page



Go to fullsize image                 Go to fullsize image              Go to fullsize image

Stylish i blond                     Kortkort frisyr                  Kort och lockigt
page


Rösta fram din frisyr-favorit, resultatet kommer i en senare blogg!

Spice Girls blir musikal


Spice-tjejerna återförenas igen-men inte som band. Posh, Scary, Baby, Ginger & Sporty Spice ska välja ut 5 lyckliga som får spela dem i en musikal om bandet.
Om det blir film eller teater vet jag inte, men med tanke på hur dålig filmen "Mama Mia" var så hoppas jag att det blir som teater-och att den kommer till Sverige!!
Spice Girls-reunion.jpg

Allas vår Posh i silver från topp till tå och sin stilfulla page. Klart snyggast av tjejerna, och har alltid varit!


David tvingar in Posh på rehab

Gå till full bildstorlek
Victoria ser inte själv
hur smal hon är


Enligt tidningen Hänt Bild har nu David Beckham fått nog av Victorias svältande och ställt ultimatum: lägg in dig på rehab och få hjälp mot dina ätstörningar, annars lämnar jag dig!
Detta ultimatum kommer efter att Vic varit nära att svimma och fick ledas hem. På bilder i Hänt Bild från en familjedag med barnen ser Posh frånvarande och håglös ut. Hon har hårdbantat för länge. Kroppen orkar inte mer.
Den senaste tiden har Vic livnärt sig på ärtor och champagne, så kallat "the skinny bitch diet".
Hon har enligt paret Beckhams barnflickor beklagat sig över att hon ser tjock ut då hon sett sig i spegeln.
David har lastat sig själv för Victorias ätstörningar då han tagits med byxorna nere tillsammans med ett otal vackra damer. Men nu inser han att problemet ligger hos Victoria. Hon svälter sig för att hantera sin egen ångest.



Fakta om Posh

Victoria Caroline Beckham (fd Adams) föddes den 17 april 1974 i Hertfordshire i England. Hon har 2 yngre syskon, Louise och Christian. Familjen är välbärgad, pappa Tony driver en elektronikfirma som går väldigt bra. I skolan var Viccan en stillsam och skötsam plugghäst, lärarna älskade henne medan klasskamraterna var väldigt elaka. Hon mobbades för sin acne och för att hennes pappa skjutsade henne i fina bilar till skolan.

Go to fullsize image        Go to fullsize image       Go to fullsize image


När Viccan var 8 år skrev hennes mamma in henne på Jason Theatre School, en drama, sång och dansskola.
Där var Victoria varje dag och vann många fina priser. Även i den vanliga skolan gick det bra, Vic hade bra betyg och vann bland annat ett pris i matlagning.
Efter skolan försökte hon sig på olika ströjobb och gick på auditions. På en audition för filmen "Tank Girl" träffades hon och Geri "Ginger Spice" Halliwell för första gången, men det var inte förrän då Spice Girls bildades som de blev bästa vänner.
Inför släppet av första singeln "Wannabe" (som gjorde Spice Girls berömda) bantade Viccan ned sig från mullig till trådsmal. Hon har i sin självbiografi avslöjat att hon led av ätstörningar under hela tiden i Spice Girls.


Go to fullsize image       Go to fullsize image       Go to fullsize image


I Spice Girls fick Victoria representera en sofistikerad stil, hon var den tysta och fina ladyn. Hennes främsta kännetecken var de långa benen, de korta Gucci-klänningarna och de skyhöga klackarna.
1999 gifte sig Vic med David Beckham, ett bröllop som bevakades av hela världen och som tidningen OK! köpte bildrättigheterna för 14 miljoner kronor till. Några månader tidigare fick de sonen Brooklyn. Idag har de ytterligare 2 söner, Romeo och Cruz.
Då Spice Girls splittrades försökte sig Victoria på en solokarriär som gick uselt. Hon bytte senare karriär och blev designer och är idag en av världens mest hyllade stilikoner.

Go to fullsize image       Go to fullsize image       Go to fullsize image

Vic är 163 cm lång och väger 42 kilo, hon är vegetarian och aktiv pälsmotståndare. Hon pryder alla världens mode-och skvallermagasin men blir ständigt påhoppad därför att hon är för mager, och beskylls för att inte äta. Hur det är med den saken vet bara Victoria själv, men nog tycker man att hon kunde lägga på sig några kilo!


Välkommen till min nya blogg om Victoria Beckham!



Välkommen till min nya blogg som bara ska handla om Victoria "Posh" Beckham.


RSS 2.0