Kort & gott om Posh

Posh vaxar sig med choklad

Posh vaxar sig med choklad.
Ja det är sant! Hon går regelbundet till Londons trendigaste skönhetssalong och får kroppen vaxad med vax som bland annat innehåller choklad.





Posh: "Jag är inte svartsjuk"
David & Posh i Milano.
David är rejält påpälsad och ser ut att frysa medan Victoria tar det kallt i sina snygga skyhöga pumps, superläckra beiga kappa samt ständiga solbrillor (trots vädret!:)





David säger i en intervju att Victoria är en fantastisk mamma till deras 3 söner, och att det är den främsta orsaken till varför hon är den sexigaste kvinnan i världen.
Han uppger att efter 11 års äktenskap är han fortfarande upp över öronen kär i henne.
"Det sexigaste hos alla kvinnor är att se hur hängivna de är med sina barn".


David Beckham, Victoria Beckham


Posh vs Rihanna

Posh och Rihanna gick ut och flanerade på stan i likadan Burberry-kappa. Vem bar den bäst?


Who Wore It Best Posh or Rihanna?

Personligen tycker jag båda passar som handen i handsken i den!

Posh framkallar anorexia?

Victoria Beckham: Diet

Läste i en artikel på nätet från en engelsk tidning att alla kvinnor som umgås med Victoria plötsligt tappat vikt.
Eva Longoria gjorde som Posh och rörde knappt maten då de åt middag på en fancy restaurang med sina respektive män. Artikelförfattaren är förvånad då Eva tidigare sagt att hon älskar att äta.

Jag tycker det är tragiskt att Viccan inte verkar inse att hon är ett föredöme och att hon indirekt hetsar kvinnor världen över till anorexia! Så, en känga till henne-och framförallt till tidningarna som visar upp bilder på henne i helfigur var och varannan dag!

Vad är det som får Vic att tro att hon måste vara sådär mager; hon har skönhet, charm, utstrålning, intelligens, rikedom och framförallt DAVID-oavsett om hon väger 40 kilo eller 60! Hon har DET helt enkelt, och det hade hon även i Spice-dokumentären som spelades in innan de slog igenom! (Trots en hel del hull på kroppen)

En läkare som intervjuats i artikeln säger att det är vanligt att väninnor kopierar varandras dieter. Och att bli fotograferad med Victoria sätter press på kvinnorna eftersom hon får även den smalaste att se stor ut i jämförelse. (Se bilderna i ett tidigare inlägg nedan, med Mel C och Vic i samma klänning. Mel C är en smal tjej men Viccan får henne att se ut som en jätte.)

Artikelförfattaren, som jag inte vet är man eller kvinna, ger dock svar på tal och det med besked: "Du är fel ute doktorn! Det är vanliga kvinnor som får Posh att se sjuk ut, inte tvärtom! Pressen ligger på Victoria att lyckas se ut som att hon har råd att köpa mat!"

Bra där!




Posh till vänster, Katie "Jordan" Price till höger.
Föll Jordan också för trycket att se ut som Victoria?
För sådär såg hon inte ut förut!
Nu ser hon ut att platsa på en anorexi-klinik,
tragiskt för hon var verkligen snygg förut!
Både Posh och Jordan borde tänka mer på
sina barn,
istället för att få plats i deras kläder!!


Viccan har bland annat sagt...

I’m quite sensible. And I wear the heels!

I’m still me even after all that’s happened.

If I set my mind to something I do it. My biggest wish for all of us is that we are happy, successful, and that we stay true to ourselves.

Having an off day? Slap on some lipstick and a pair of shades!

Drink what ever you like – just so long as it co-ordinates with your nail varnish!

There are so many people out there taking the p*ss out of me that if I can’t take the p*ss out of myself there’s something going wrong

I don’t have a nanny or a housekeeper, and I only have a cleaner for one hour each week. I finish work and go home. I cook the dinner. I run into Tesco and do the housework in the evening.

You have to remember that when you are a performer you become a celebrity, but you are not saving lives. It’s not that important

David’s a groupie – after the first day he took me out, he went and bought the CD to do some research

I dress sexily – but not in an obvious way. Sexy in a virginal way.’

In my opinion, a dream band would consist of Jennifer Lopez, Britney, myself, Dr Dre and Snoop! I’d have Jennifer because I think she’s a great performer and a great dancer. And Dre & Snoop because I’m a big R’n'B fan. And our popiness and their cool, tough hip-hop edge would be quite interesting.

 


RSS 2.0