Snyggt och fult på Viccan



Så tycker jag om Viccans...


hår: 
hon är skitbra på att fixa sitt hår (ja, hon fixar sitt hår själv enligt egen utsago) men att klippa av nästan allt och färga det kolsvart var ingen hit! Det insåg väl hon själv oxå, eftersom hon snabbt bytte frisyr. Blont kort hår passar henne inte heller, men blond page var fint. Skulle vara läckert om hon hade långt blont ett tag. Den stil jag gillade bäst var långt mörkt fejkhår samt brun page.
Victoria själv säger att hon hatar sitt hår, det är för tunnt och "frissigt". Tur att hon har råd att byta extensions varje månad då! :)


Victoria Beckham















mun:
hon måste ha sprutat in nåt, underläppen hänger ju ner på vissa ställen. Inte världens snyggaste mun!

 

byst:  Byststorleken har varierat väldigt genom åren, ett tag var de gigantiska till hennes pyttelilla kropp och det såg minst sagt märkligt ut! Gillar att hon nu tagit ut implantaten men har fastare byst nu än under Spice Girls-tiden.

 

victoria beckham Who is the Worlds Sexiest Mom?


Victoria Beckham


victoria beckham


midja:  är den lika smal som på en 7-åring alltså!?! Den ser äckligt smal ut; fattar inte vad hon gjort för förut var midjan nästan bredare än höfterna!

tänder:  de är perfekta, men hon har garanterat fixat dem!!

 

armar:  på tok för smala och de saknar muskler, ser anorektiska ut.

 

ben:  har flera gånger röstats fram till världens snyggaste, vilket jag förstår.. Visserligen var de snyggare under SG-tiden då de fortfarande hade några mikrogram fett på sig; de är för beniga nu och knäna sticker ut som 2 benknotor. Men längden på benen är avundsvärd. Åtminstone ser de långa ut på bild och Viccan vet precis hur hon ska göra det bästa av dem; med korta kjolar och höga klackar!




fötter:  hon har ju kärringknölar för fan, resultatet av att ständigt bära 15 cm höga klackar! Fötterna är det absolut fulaste på hennes kropp!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0